طرز تهیه پاستا خانگی


پاستا یا ماکارونی یکی از غذاهای خوشمزه می باشد که از بچه گرفته تا یک فرد سالخورده آن را دوست دارد و ما می خواهیم به صورت تصویری و مرحله مرحله آموزش پخت یک پاستا خوشمزه را به شما کاربران آموزش دهیم.


بخش ۱ از ۲: آموزش درست کردن پاستا

۱. انتخاب کنید که کدام یک از انواع پاستا را می خواهید بپزید: سعی کنید گزینه ای را انتخاب کنید که با سس ماکارونی شما سازگار باشد. حتما از پاستایی را انتخاب کنید که از آرد سموینا تهیه شده باشد.

چگونه پاستا درست کنیم

۲. حال ۳/۲ قابلمه ایی را که انتخاب کردید آب پر کنید: مراقب باشید که آب هنگام جوش آمدن سر نرود. اگر آب جوش نباشد و تمامی ماکارونی ها در آب قوطه ور نباشند، به هم می چسبند و به اصطلا شفته می شود.

  • برای صرفه جویی از وقت خود می توانید آب داغ را بجوشانید

چگونه پاستا درست کنیم

۳. قابلمه را روی اجاق گاز قرار داده و زیر آن را زیاد کنید.

چگونه پاستا درست کنیم

۴. نمک به آن اضافه کنید: برای ظرف های بزرگ ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری نمک مناسب است.

چگونه پاستا درست کنیم

۵. صبر کنید تا آب جوش بیاید.

۶. پاستا را به آب جوش اضافه کنید: بعد از ریخت پاستا آن را با یک قاشق بزرگ هم بزنید. مراقب باشید که پاستاها به کف ظرف نچسبند، مخصوصا زمانی که آنها را در آب جوش می ریزید.

  • اگر شما در تخمین اندازه ای که مورد مصرف شما است مشکل دارید، می توانید از پیشنهاد موجود برروی بسته پاستا استفاده کنید.

چگونه پاستا درست کنیم

۷. شعله اجاق گاز را کم کنید: تا وقتی که پاستا به اندازه کافی پخته شود باید روی اجاق گاز باشد و هر چند لحظه یک بار آن را هم بزنید. اینکار مانع چسبندگی پاستاها بهم خواهد شد.

۸وقتی پاستا به مدت ۸ – ۱۰ دقیقه در آب جوشید ( به پیشنهاد چاپ شده در پشت بسته پاستا دقت کنید ) یک عدد پاستا را از آب بیرون آورید و صبر کنید سرد شود.

۹. پاستا را تست کنید: شما پاستایی را که در مرحله ۸ بیرون آوردید با دندان تست کنید، اگرنرم بود، پاستا شما آمادست.

۱۰. پاستا را در آبکش بریزید و روی آن آب بریزید.

  • در هنگام انجام این مرحله مراقب صورت خود باشید، زیرا ممکن است بخار آب صورت شما را بسوزاند.

۱۱پس از آبکشی کردن پاستا، آن را کاملا تکان دهید تا آب اضافی آن جدا شود.

۱۲. برای اینکه چسبندگی پاستا از بین برود چند قاشق غذا خوری روغن زیتون یا مایع به آن اضافه کنید. ( البته این کار اختیاری است )

چگونه پاستا درست کنیم

۱۳سس مورد نظر خود را به آن اضافه کنید. ( سایت وان هَو در ادامه مطلب یک نوع سس را آموزش می دهد و در مقاله های بعدی سس های بیشتری را جهت درست کردن آموزش می دهیم )

۱۴. برای تزئین پاستا می توانید از جعفری تازه، برگ ریجان استفاده کنید.

چگونه پاستا درست کنیم

بخش ۲ از ۲: آموزش درست کردن سس پاستا

۱. یک ماهیتابه را بروی حرارت متوسط قرار بدید.

۲گرمای ماهیتابه را با استفاده از دست خود اندازه گیری کنید: زمانی که شما گرما را احساس کردید، زمان استفاده از آن است.

چگونه پاستا درست کنیم

۳. روغن زیتون یا مایع را داخل ماهی تابه بریزید.

چگونه پاستا درست کنیم

۴هنگامی که روغن داغ شد به آن پونه اضافه کنید و ۳۰ ثانیه صبر کنید تا قهوه ایی روشن شود. مراقب باشید که نسوزد.

۵حال یک نصف پیار را خرد کرده و به روغن اضافه کنید.

۶سپس بعد از ۲ دقیقه به آن چند برگ میخک و سیر خورد شده اضافه کنید.

چگونه پاستا درست کنیم

۷هنگامی که پیازها شروع به طلایی شدن کرد، یک عدد گوجه را خورد کرده و به آن اضافه کنید. همچنین می توانید بجای گوچه فرنگی از ۲ قاشق رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.

۸حالا نمک و فلافل را به اندازه کافی به آنها اضافه کنید.

چگونه پاستا درست کنیم

۹صبر کنید تا مواد به مدت ۱۵ دقیقه روی اجاق گاز روی شعله کم پخته شود و سپس آن را روی پاستا خود بریزید.