چگونه سرکه سیب درست کنیم
منتشرشده در نوشیدنی

سرکه سیب دارای خواص بسیار زیادی می باشد که برای بدن بسیار عالی می باشد و از سیب شیرین درست می شود. سالیان سال مردم معتقد بودند سرکه سیب، بعنوان ماده ای بر علیه عفونت و حتی پوکی استخوان و نیز برای هضم بهتر مواد غذایی موثر است. سرکه سیب دارای خاصیت آنتی بیوتیکی و ضدعفونی کننده است. ضد باکتری و ضد قارچ است و باعث ارتقاء عمل سیستم ایمنی بدن در مقابله با عوامل بیماری زا می شود. در این چگونگی روش درست کردن سرکه سیب را می خواهیم آموزش دهیم. همراه ما باشید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه زرشک پلو درست کنیم
منتشرشده در برنج

زرشک پلو با مرغ غذای محبوبی هست که پای ثابت بیشتر مهمانی ها و مجالسه. نه تنها به دلیل طعم خوبی که داره، بلکه به دلیل آسانی تهیه اون در مقدار زیاد، در مهمانی ها میتونه گزینه بسیار مناسبی برای خانوم ها باشه. زرشك از میوه‌هایی است كه در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشک قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشك سیاه در كرمانشاه. به همین دلیل زرشك‌ پلو در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط كشور معرفی شده است. با ما همراه باشید تا روش پخت یک زرشک پلو خوشمزه را برای شما کاربران وان هو آموزش دهیم.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه توت فرنگی را تازه نگهداریم
منتشرشده در غذا و نوشیدنی

توت فرنگی، که به عنوان ملکه میوه ها در آسیا شناخته می شود، میوه ای سرشار از ویتامین ها، مواد مغذی بود و خواص و فواید درمانی زیادی دارد. نگهداری از توت فرنگی به صورت تاره یکی ار کارهایی می باشد که خانمها علاقمند به دانستن آن می باشند. معمولا توت فرنگی به مدت یک هفته می توان در یخچال نگهداری کرد و آن را تاه نگه داشت. در این چگونگی می خواهیم روش درست نگهداری توت فرنگی در فريزر را برای شما کاربران بگوییم.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه شکلات داغ درست کنیم
منتشرشده در نوشیدنی

شاید هیچ چیزی آرام بخش تر از یک لیوان شکلات داغ، وجود نداشته باشد. این نوشیدنی دلچسب، در روزهای سرد زمستانی، پس از یک روز کاری، خیلی می چسبد.  در این چگونگی دو روش تهیه شکلات داغ را به شما آموزش می دهیم که 4 تا 6 دقیقه زمان می خواهد.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه ماهی را بخارپز کنیم
منتشرشده در غذاهای دریایی

 یکی از راههای سالم زندگی کردن پختن غذا به صورت بخارپز می باشد. حال در این چگونگی میخواهیم طرز پخت ماهی بخارپز را به شما آموزش دهیم. شما می توانید از یکی از سه روش که برایتان راحت تر است استفاده کنید. می توانید خودتان با اضافه کردن سبزیجات های خوش طعم مزه ماهی خود را خوشمزه تر کنید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه ماهی را پاک کنیم
منتشرشده در غذاهای دریایی

پاک کردن ماهی بسیار راحت می باشد، با این حال برای برخی ها کار مشکلی است. حالا در این مقاله ما می خواهیم به صورت گام به گام همراه با تصویر آموزش دهیم که چگونه می توانید یک ماهی را به ساده ترین روش ممکن پاک کنید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه ساندویچ رولتی خانگی درست کنیم
منتشرشده در ساندویچ

به راحتی می توانید با سرو کردن ساندویچ های رولتی خانگی به عنوان بخشی از پیش غذا، در مهمانی بعدی، مهمانان تان را تحت تأثیر قرار دهید. یکی از راحترین غذاهایی که می توانید درست کنید ساندویچ رولتی است و برای درست کردن آنها نیاز به هیچ گونه تخصصی در پخت و پز ندارید. می توانید آنها را صبح روز مهمانی آماده کنید. ساندویچ های رولتی ظاهر رنگارنگ و جالبی دارند! به خصوص وقتی که چند نوع مختلف از آن را تهیه کرده و در یک بشقاب برای سرو کردن قرار دهید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه چغندر قند را بپزیم و لبویی خوشمزه درست کنید
منتشرشده در غذاهای گیاهی

چغندر قند جزو سبزیجات ریشه ای به شمار می رود و در شمال و آمریکا به صورت متداول رشد می کند. تنوع استفاده از آن زیاد است از برای سالاد گرفته تا سوپ و یا به عنوان تزیین غذاها و یا غذای جانبی. این گیاه سرشار از کربوهیدرات و منبع عالی اسیدفولیک است. رنگ دانه قرمز رنگ آن توسط گلبول های قرمز جذب می شود و توانایی حمل اکسیژن توسط خون را افزایش می دهد. برگ های چغندر غنی از بتاکاروتن، اسید فولیک، کلروفیل، پتاسیم، ویتامین C و آهن است. امکان استفاده خام چغندر وجود ندارد بنابراین با پختن دسته ای آن ها، برای مصرف خود لبویی خوشمزه درست کنید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه خمیر پیتزا خانگی درست کنیم
منتشرشده در دستور العمل

پیتزا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی می باشد که در سرار دنیا طرفداران بی شماری دارد و در ایران نیز به همین گونه می باشد. خوب بعضی ها دوست دارند که خودشان در خانه پیتزا درست کنند و یک پیتزا خونگی را امتحان کنند. یکی از اولین موادی که برای تهیه پیتزا باید درست کنید خمیر آن می باشد که کاری بسیار راحت است. پس برای دست کردن خمیر پیتزا همراه ما باشید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه یک نارگیل را پوست کنیم
منتشرشده در غذا و نوشیدنی

نارگیل میوه ای بومی هند، سواحل شمال شرقی آسیا و دریای کارائیب است و دارای طرفداران بی شماری می باشد و در ایران نیز خیلی ها استفاده می کنند. حال یک مشکلی وجود دارید این است که پوست کردن آن بسیار سخت می باشد. در صورت خرید یک نارگیل کامل باز نشده، شکستن آن برای بار اول، ترسناک به نظر خواهد رسید. حال در این چگونگی می خواهیم آموزش دهیم که چگونه می توانید نارگیل را باز کنید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn