چگونه چای سرد تایلندی تهیه کنیم
منتشرشده در چایی

چای سرد تایلندی با ترکیبی از طعم تلخ و شیرین، یعنی ترکیبی از چای سیاه، شیر غلیظ شده، شکر و طعم دهنده های مختلف، چایی خوش طعم و آرامش دهنده به شمار می رود. دستور العمل ثابتی برای درست کردن این چای وجود ندارد ولی ما دوتا از آن ها را برای شما آماده کرده ایم یعنی تهیه به شیوه سنتی و به شیوه ای که در رستوران ها تهیه می شود.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه چای زنجبیل درست کنیم
منتشرشده در چایی

زنجبیل دارای طعمی آرامش بخش و حقیقی است که با اندک گزندگی که دارد باعث می شود شما آرام و هوشیار باشید. از زنجبیل برای معده های ضعیف، بیماری مسافرت و تحرک یا تب های عمومی با درجه کم استفاده می شود. زنجبیل برای تهوع عالی ست و اگر احساس سرما می کنید به خوبی شما را گرم می کند ( پاها و دست های سرد را تحریک می کند و خون بیشتری به آن جا می رود) و اسم این گیاه را " گیاه گرما دهنده " نامیده اند. چای زنجبیل یک فرم مصرفی این گیاه به شمار میرود که نگاهی به نحوه تهیه آن می اندازیم.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn