چگونه زرشک پلو درست کنیم
منتشرشده در برنج

زرشک پلو با مرغ غذای محبوبی هست که پای ثابت بیشتر مهمانی ها و مجالسه. نه تنها به دلیل طعم خوبی که داره، بلکه به دلیل آسانی تهیه اون در مقدار زیاد، در مهمانی ها میتونه گزینه بسیار مناسبی برای خانوم ها باشه. زرشك از میوه‌هایی است كه در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشک قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشك سیاه در كرمانشاه. به همین دلیل زرشك‌ پلو در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط كشور معرفی شده است. با ما همراه باشید تا روش پخت یک زرشک پلو خوشمزه را برای شما کاربران وان هو آموزش دهیم.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه ماهی را کباب کنیم
منتشرشده در گوشت

برای کبابی کردن ماهی چندین راه وجود دارد. همیشه برای انجام آن نیاز به کاغذ فویل یا ابزار خاصی ندارید. تمیز کردن آن نیز خیلی سریع صورت می گیرد، با کمترین ادویه و فلفل لازم شما می توانید در عرض مدت زمان کوتاهی در کبابی کردن ماهی حرفه ای شوید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه کباب گریل شده درست کنیم
منتشرشده در گوشت

هیچکس تاکنون پیدا نشده که کباب را دوست نداشته باشد و هرکس با خوردن آن لذت می برد. یکی از بوهای خوب نیز زمانی است که داریم یک کباب درست می کنیم و یا به اصطلاح انگلیسی زبان ها گریل می کنیم. شما هر گوشتی را می توانید کباب کنید که آمها عبارتند از گوشت بره، گوسفند، مرغ و یا حتی سبزیجات را کباب کنید. ما در بخش اول فوت و فن های مربوط به آماده کردن سیخ کباب را به شما آموزش می دهیم و در بخش دوم گریل کردن را.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn