چگونه چغندر قند را بپزیم و لبویی خوشمزه درست کنید
منتشرشده در غذاهای گیاهی

چغندر قند جزو سبزیجات ریشه ای به شمار می رود و در شمال و آمریکا به صورت متداول رشد می کند. تنوع استفاده از آن زیاد است از برای سالاد گرفته تا سوپ و یا به عنوان تزیین غذاها و یا غذای جانبی. این گیاه سرشار از کربوهیدرات و منبع عالی اسیدفولیک است. رنگ دانه قرمز رنگ آن توسط گلبول های قرمز جذب می شود و توانایی حمل اکسیژن توسط خون را افزایش می دهد. برگ های چغندر غنی از بتاکاروتن، اسید فولیک، کلروفیل، پتاسیم، ویتامین C و آهن است. امکان استفاده خام چغندر وجود ندارد بنابراین با پختن دسته ای آن ها، برای مصرف خود لبویی خوشمزه درست کنید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn