طرز تهیه ساندویچ رولتی فینگر فود خوشمزه و شیک


به راحتی می توانید با سرو کردن ساندویچ های رولتی خانگی به عنوان بخشی از پیش غذا، در مهمانی بعدی، مهمانان تان را تحت تأثیر قرار دهید. یکی از راحترین غذاهایی که می توانید درست کنید ساندویچ رولتی است و برای درست کردن آنها نیاز به هیچ گونه تخصصی در پخت و پز ندارید. می توانید آنها را صبح روز مهمانی آماده کنید. ساندویچ های رولتی ظاهر رنگارنگ و جالبی دارند! به خصوص وقتی که چند نوع مختلف از آن را تهیه کرده و در یک بشقاب برای سرو کردن قرار دهید.

بخش ۱ از ۲: مواد لازم برای ساندویچ رولتی

۴ عدد نان لواش نرم یا نان تورتیلا

۱۲۰ گرم پنیر خامه ای

۳۵۰ گرم ژامبون با طعم دلخواه به صورت نازک برش داده شده

۲۰ برگ اسفناج

۲۰۰ گرم گوجه فرنگی خشک شده

ریحان خشک (به میزان لازم برای طعم دهی بیشتر )

بخش ۲ از ۲: روش درست کردن ساندویچ رولتی

۱. برای بهداشتی بودن کار دستتان را خوب بشویید و در صورت امکان از دستکش های یکبار مصرف استفاده کنید.

آموزش درست کردن ساندویچ رولتی

۲. مواد تشکیل دهنده و ظروف مورد استفاده را در محلی که می خواهید ساندویچ ها را درست کنید، جمع آوری کنید. تمام بسته بندی ها را باید برای جلوگیری از هر گونه تماس غیر ضروری با سطوح غیر بهداشتی، از قبل باز کنید.

آموزش درست کردن ساندویچ رولتی

۳. چهار عدد نان لواش نرم را روی سطح کار قرار دهید.

آموزش درست کردن سانویچ

۴. با استفاده از یک چاقوی کیک بری یا کاردک مخصوص، پنیر خامه ای را به طور یکنواخت روی هر کدام از نان ها -تا لبه آنها- بمالید. می توانید از سبزیجات معطر مانند ریحان خشک روی پنیر بریزید. این کار طعم و عطر خوبی به ساندویچ می دهد.

آموزش درست کردن سانویچ

۵. ژامبون های نازک برش داده شده را طوری روی پنیر خامه ای قرار دهید که از اطراف لبه های نان مقداری فاصله داشته باشد.

ساندویچ رولتی

۶. برگ های اسفناج را روی ژامبون ها بچینید؛ طوری که کاملاً آن را بپوشاند و از لبه های آن که ۱ سانت با لبه نان فاصله داشته باشد و بیرون بزند.

ساندویچ رولتی

۷. گوجه فرنگی های خشک را در مرکز هر نان و روی اسفناج ها قرار دهید. اگر گوجه فرنگی هایتان را در روغن گذاشته اید، قبل از استفاده، آنها را کاملاً با دستمال حوله ای خشک کنید.

ساندویچ درست کردن

۸. نان ها را محکم رول کنید. بعد از آن هر کدام از نان ها را به طور جداگانه، محکم با سلفون بسته بندی کنید و به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

۹. چگونه ساندویچ فرفره ای درست کنیمسلفون را از ساندویچ ها جدا کنید و هر نان را با چاقو به تکه های کوچک برش بزنید. انتهای نان ها به اندازه باقی قسمت ها پُر نخواهد بود؛ بنابراین می توانید این قسمت ها را دور بیندازید. ساندویچ رولتی را داخلی یک سینی بچینید و آن را برای حدود ۸ مهمان سرو کنید.

نکات آموزشی این بخش:

۱- می توانید برای درست کردن ساندویچ رولتی ، به جای ژامبون، از بوقلمون، رول های نازک سینه مرغ یا گوشت های مورد علاقه خودتان استفاده کنید.

۲- زمان آماده سازی برای ۴ عدد ساندویچ رولتی حدود ۲۰ دقیقه است.

۳- می توانید به مواد، پنیر ورقه ای یا رنده شده هم اضافه کنید.