نحوه درست کردن چای زنجبیل


زنجبیل دارای طعمی آرامش بخش و حقیقی است که با اندک گزندگی که دارد باعث می شود شما آرام و هوشیار باشید. از زنجبیل برای معده های ضعیف، بیماری مسافرت و تحرک یا تب های عمومی با درجه کم استفاده می شود. زنجبیل برای تهوع عالی ست و اگر احساس سرما می کنید به خوبی شما را گرم می کند ( پاها و دست های سرد را تحریک می کند و خون بیشتری به آن جا می رود) و اسم این گیاه را ” گیاه گرما دهنده ” نامیده اند. چای زنجبیل یک فرم مصرفی این گیاه به شمار میرود که نگاهی به نحوه تهیه آن می اندازیم.

مواد لازم برای چای زنجبیل ساده ( چای داغ )

ریشه تازه زنجبیل- تقریبا ۸۵ گرم

آب جوش – تقریبا ۳ فنجان

عسل یا شکر قهوه ای، به منظور طعم دهنده ( استفاده از آن بستگی به ذائقه افراد دارد )

سیب یا لیمو شیرین ( استفاده از آن بستگی به ذائقه افراد دارد )

مواد لازم برای چای زنجبیل با شیر

۸۵ گرم زنجبیل برش داده شده تازه

۱ فنجان آب

۲ فنجان شیر

مواد لازم برای چای سرد زنجبیل

۲ قاشق سوپخوری زنجبیل تازه – رنده شده

یک لیتر آب

لیمو ترش – آب آن باید گرفته شده باشد

تکه های یخ

طعم دهنده شیرین (استفاده از بستگی به ذائقه افراد آن دارد)

بخش ۱ از ۳: تهیه چای داغ زنجبیل

۱زنجبیل ها را بشورید و خوب بسابید.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

۲زنجبیل ها را پوست بکنید و آن را به صورت قطعات کوچک باریک برش دهید. زمان برش دادن زنجبیل کمال دقت را داشته باشد، می توانید اگر آن را خوب شسته اید حتی پوست نکنید بستگی به ذائقه خود شما دارد.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

۳آب را به جوش آورید.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

۴برای انجام این مرحله راه های مختلفی وجود دارد بستگی دارد کدام را شما بخواهید انجام دهید :

  • آب جوش را داخل قوری که از قبل برش های تازه زنجبیل را قرار داده اید بریزید. در قطری را بگذارید تا سرد نشود و مواد معطر چای حفظ شود. به مدل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید به همین حالت باشد.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

  • اگر آب را به جای کتری در قابلمه دسته دار به جوش می آورید، می توانید زنجبیل ها را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید آهسته بجوشند- سپس قبل از مصرف ۵ دقیقه صبر کنید.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

  • از یک گوی چای (که چای را در آن میریزند و آن را در قوری میگذارند ) برای نگه داشتن زنجبیل های برش داده شده درون آن استفاده کنید و در یک فنجان به مدت ۱۵ دقیقه آن را بجوشانید. حواستان باشد که از یک نعلبکی برای پوشاندن بالای فنجان استفاده کنید تا مواد معطر خارج نشوند.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

۵چای را بعد از جوش آوردن صاف و مصرف کنید. می توانید اگر خواستید طعم دهنده یا شیرین کننده به آن اضافه کنید.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

۶هرطور ترجیح می دهید: سرد، در دمای اتاق یا داغ مصرف کنید.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

بخش ۲ از ۳: چای زنجبیل با شیر

۱آب را به جوش آورید. برش های زنجبیل را به آب اضافه کنید.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

۲به مدت ۱۰ دقیقه آب را به جوش آورید.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

۳از روی اجاق آب را بردارید و دو فنجان شیر به آن اضافه کنید.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

۴به مدت ۵ دقیقه به آرامی بگذارید به همین حالت بجوشد.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

۵چای را سرو کنید. این نوع چای زنجبیل برای معده بسیار خوب است و معده را صاف می کند.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

بخش ۳ از ۳: درست کردن چای سرد زنجبیل

۱زنجبیل تازه را بشوید، پوست بکنید و رنده کنید.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

۲آن را در یک لیتر آب قرار دهید و آب را به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

۳آب یک لیمو ترش را به آن اضافه کنید.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

۴روی یک لیوان آن را صاف کنید و به آن به اندازه کافی یخ اضافه کنید.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

۵طعم دهنده و شیرین کننده ای که دوست دارید به آن اضافه کنید ( اختیاری ). در اینجا ما عسل اضافه می کنیم.

چگونه چای زنجبیل درست کنیم

۶چای را سرو کنید، حالا می توانید این چای را بنوشید.

{xtypo_sticky}نکات آموزشی این بخش:

۱- شما می توانید در صورت تمایل به چای خود نعناع اضافه کنید.

۲- از مزایای زنجبیل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
– تقویت گردش خون
– کاهش قند خون
– آرام بخش برای درد قاعدگی
– مناسب برای سوزاندن چربی و کاهش وزن
– مناسب برای درمان سینوزیت و درد گلو{/xtypo_sticky}