چگونه زرشک پلو درست کنیم
منتشرشده در برنج

زرشک پلو با مرغ غذای محبوبی هست که پای ثابت بیشتر مهمانی ها و مجالسه. نه تنها به دلیل طعم خوبی که داره، بلکه به دلیل آسانی تهیه اون در مقدار زیاد، در مهمانی ها میتونه گزینه بسیار مناسبی برای خانوم ها باشه. زرشك از میوه‌هایی است كه در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشک قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشك سیاه در كرمانشاه. به همین دلیل زرشك‌ پلو در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط كشور معرفی شده است. با ما همراه باشید تا روش پخت یک زرشک پلو خوشمزه را برای شما کاربران وان هو آموزش دهیم.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه ماهی را بخارپز کنیم
منتشرشده در غذاهای دریایی

 یکی از راههای سالم زندگی کردن پختن غذا به صورت بخارپز می باشد. حال در این چگونگی میخواهیم طرز پخت ماهی بخارپز را به شما آموزش دهیم. شما می توانید از یکی از سه روش که برایتان راحت تر است استفاده کنید. می توانید خودتان با اضافه کردن سبزیجات های خوش طعم مزه ماهی خود را خوشمزه تر کنید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه ماهی را پاک کنیم
منتشرشده در غذاهای دریایی

پاک کردن ماهی بسیار راحت می باشد، با این حال برای برخی ها کار مشکلی است. حالا در این مقاله ما می خواهیم به صورت گام به گام همراه با تصویر آموزش دهیم که چگونه می توانید یک ماهی را به ساده ترین روش ممکن پاک کنید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه ساندویچ رولتی خانگی درست کنیم
منتشرشده در ساندویچ

به راحتی می توانید با سرو کردن ساندویچ های رولتی خانگی به عنوان بخشی از پیش غذا، در مهمانی بعدی، مهمانان تان را تحت تأثیر قرار دهید. یکی از راحترین غذاهایی که می توانید درست کنید ساندویچ رولتی است و برای درست کردن آنها نیاز به هیچ گونه تخصصی در پخت و پز ندارید. می توانید آنها را صبح روز مهمانی آماده کنید. ساندویچ های رولتی ظاهر رنگارنگ و جالبی دارند! به خصوص وقتی که چند نوع مختلف از آن را تهیه کرده و در یک بشقاب برای سرو کردن قرار دهید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه چغندر قند را بپزیم و لبویی خوشمزه درست کنید
منتشرشده در غذاهای گیاهی

چغندر قند جزو سبزیجات ریشه ای به شمار می رود و در شمال و آمریکا به صورت متداول رشد می کند. تنوع استفاده از آن زیاد است از برای سالاد گرفته تا سوپ و یا به عنوان تزیین غذاها و یا غذای جانبی. این گیاه سرشار از کربوهیدرات و منبع عالی اسیدفولیک است. رنگ دانه قرمز رنگ آن توسط گلبول های قرمز جذب می شود و توانایی حمل اکسیژن توسط خون را افزایش می دهد. برگ های چغندر غنی از بتاکاروتن، اسید فولیک، کلروفیل، پتاسیم، ویتامین C و آهن است. امکان استفاده خام چغندر وجود ندارد بنابراین با پختن دسته ای آن ها، برای مصرف خود لبویی خوشمزه درست کنید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه خمیر پیتزا خانگی درست کنیم
منتشرشده در دستور العمل

پیتزا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی می باشد که در سرار دنیا طرفداران بی شماری دارد و در ایران نیز به همین گونه می باشد. خوب بعضی ها دوست دارند که خودشان در خانه پیتزا درست کنند و یک پیتزا خونگی را امتحان کنند. یکی از اولین موادی که برای تهیه پیتزا باید درست کنید خمیر آن می باشد که کاری بسیار راحت است. پس برای دست کردن خمیر پیتزا همراه ما باشید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه بستنی خانگی درست کنیم
منتشرشده در دسر

چقدر خوب است اگر بار دیگر دلتان بستنی خواست، دیگر خودتان آن را درست کنید و نخرید. درست کردن بستنی کاری آسان است و حتی درست کردن آن با همراهی بچه ها، آسان و لذت بخش است. دز این چگونگی براحتی یاد خواهید گرفت که بستنی درست کنید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه ماهی را کباب کنیم
منتشرشده در گوشت

برای کبابی کردن ماهی چندین راه وجود دارد. همیشه برای انجام آن نیاز به کاغذ فویل یا ابزار خاصی ندارید. تمیز کردن آن نیز خیلی سریع صورت می گیرد، با کمترین ادویه و فلفل لازم شما می توانید در عرض مدت زمان کوتاهی در کبابی کردن ماهی حرفه ای شوید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه پاستا درست کنیم
منتشرشده در پاستا

پاستا یا ماکارونی یکی از غذاهای خوشمزه می باشد که از بچه گرفته تا یک فرد سالخورده آن را دوست دارد و ما می خواهیم به صورت تصویری و مرحله مرحله آموزش پخت یک پاستا خوشمزه را به شما کاربران آموزش دهیم.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
چگونه کباب گریل شده درست کنیم
منتشرشده در گوشت

هیچکس تاکنون پیدا نشده که کباب را دوست نداشته باشد و هرکس با خوردن آن لذت می برد. یکی از بوهای خوب نیز زمانی است که داریم یک کباب درست می کنیم و یا به اصطلاح انگلیسی زبان ها گریل می کنیم. شما هر گوشتی را می توانید کباب کنید که آمها عبارتند از گوشت بره، گوسفند، مرغ و یا حتی سبزیجات را کباب کنید. ما در بخش اول فوت و فن های مربوط به آماده کردن سیخ کباب را به شما آموزش می دهیم و در بخش دوم گریل کردن را.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn