طرز تهیه لبوی چغندر قند سفید خوشمزه و ساده


چغندر قند جزو سبزیجات ریشه ای به شمار می رود و در شمال و آمریکا به صورت متداول رشد می کند. تنوع استفاده از آن زیاد است از برای سالاد گرفته تا سوپ و یا به عنوان تزیین غذاها و یا غذای جانبی. این گیاه سرشار از کربوهیدرات و منبع عالی اسیدفولیک است. رنگ دانه قرمز رنگ آن توسط گلبول های قرمز جذب می شود و توانایی حمل اکسیژن توسط خون را افزایش می دهد. برگ های چغندر غنی از بتاکاروتن، اسید فولیک، کلروفیل، پتاسیم، ویتامین C و آهن است. امکان استفاده خام چغندر وجود ندارد بنابراین با پختن دسته ای آن ها، برای مصرف خود لبویی خوشمزه درست کنید.

بخش ۱ از ۳ : شستن چغندرها

۱چغندر قندهایی انتخاب کنید که تقریبا یک اندازه هستند. چغندر قند های بزرگ تر به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارند و پخت یکنواخت تمامی آنها خیلی سخت است.

چگونه چغندر قند را بپزیم و لبویی خوشمزه درست کنید

۲ساقه چقندرها را از خود چغندر جدا کنید. ساقه آن ها را برای دیگر غذاها حفظ کنید. تقریبا ۲.۵ سانتیمتر از ساقه را حفظ کنید، تا پوست و ساقه مزه را در خود حفظ کنند

  • ساقه های چغندر را می توان شست و به جای سبزیجات تلخ تری نظیر اسفناج، collards ( گیاهی شبیه به کاهو ) و broccoli rabe (شبیه کلم بروکلی و برگ هایی شبیه به شلغم ) استفاده کرد.

چگونه چغندر قند را بپزیم

۳با استفاده از سیب زمینی پوست کن سطح پوست چغندر را بتراشید تا خاک اضافی گرفته شود. اگر از قبل آن ها را شسته اید، می توانید زیر آب برای پاک کردن خاک اضافی به مدت ۳۰ ثانیه آن ها را بگیرید. از آسیب زدن به پوست خودداری کنید چون باعث می شود مزه و رنگ چغندر به آبی که در آن میخواهید چغندر را بپزید، برود.

چگونه چغندر قند را بپزیم

بخش ۲ از ۳ : آموزش پختن چغندرها

۱در یک قابلمه چغندرهای خود را قرار دهید.

آ»وزش پختن چغندر قند

۲قابلمه را با آب پر کنید، بطوریکه چغندرها حداقل ۵ سانتیمتر بالای چغندرها را گرفته باشد و آن ها به خوبی در آب غوطه ور شده باشند.

آموزش پختن چغندر قند

۳یک قاشق چای خوری نمک و یک قاشق چای خوری شکر به آب اضافه کنید و به خوبی آن ها را هم بزنید تا مخلوط شود.

  • به ازای هر ۱.۹ لیتر آب، مقدار بالا نمک و شکر را اضافه کنید.

۴قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید. در قابلمه را بگذارید و برای پختن آن ها زیر گاز را کمی زیاد کنید.

۵زمانی که آب به جوش می آید زیر گاز را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به همان حالت در قابلمه بمانند.

  • چغندرهایی که بیش از حد بزرگ هستند یا در سردخانه یا محیط سرد برای مدت طولانی باقی مانده اند، ممکن است نیاز به ۴۵ دقیقه تا ۱.۵ ساعت برای پخت کامل نیاز داشته باشند

۶برای چک کردن سفتی چغندرها یک چاقو را داخل یکی از آن ها فرو کنید. اگر به آسانی چاقو فرو رفت، قابلمه را از روی گاز بردارید و آن را خاموش کنید.

بخش ۳ از ۳ : پوست کندن چغندرهای پخته شده

۱درون یک قابلمه بزرگ آب سرد بریزید، چغندرها را با استفاده از یک ملاقه یا قاشق بزرگ بردارید و آن را برای خنک شدن درون آب سرد قرار دهید.

۲بعد از ۵ دقیقه چغندرها را خارج کنید. با دست پوست را بمالید تا پوست چغندر کنده شود. باید پوست کندن آسان شده باشد.

  • خیلی سریع چغندرها را پوست کنید تا لباس ها، یا کف آشپزخانه و جاهای دیگه رنگ چغند را به خود نگیرد.

۳به صورت افقی چغندرها را به شکل مربع برش بزنید برای خوراک های سرد یا گرم آن ها ریز ریز کنید. بعد از پختن میتوانید آن ها را فورا به صورت داغ میل کنید یا اینکه با کره، نمک و فلفل قاطی کنید و بخورید.

۴می توانید تا ۴ روز چغندرهای پخته شده را در یخچال نگه دارید. شما می توانید برای حفظ آن ها، چغندرهای پخته شده را به صورت کنسروی یا ترشی درآورید.