سبک زندگیغذا و نوشیدنی

چگونه نارگیل را خشک کنیم

پودر نارگیل خشک شده یکی ار کاربردی ترین مواد برای استفاده در تزئینات کیک، شیرینی، خرما و شله زرد می باشد که خودتان می توانید براحتی در خانه آن را درست کنید. یکی از مزایای پودر نارگیل خشک شده نسبت به تازه این می باشد که می توانید برای یک مدت طولانی آن را نگه دارید بدون اینکه مزش عوض شود.

روش ۱ از ۲ : خشک کردن پورد نارگیل با فر روش ۱ از ۲ : خشک کردن پورد نارگیل با فر

1فر را روشن کرده و روی درجه ۱۷۷ درجه سانتی گراد قرار دهید و بگذارید فر گرم شود.

2با دریل سه نقطه بالایی نارگیل را سوراخ کنید و آب آن را خارج کنید. می توانید آن در یخچال قرار دهید و نوش جان کنید بعد از خنک شدن.

3به صورت درسته نارگیل را در فر قرار دهید و بگذارید ۲۰ دقیقه در فر بماند.

4حالا با یک کهنه دستگیره نارگیل را از فر خارج کنید و کامل حوله یا دستگیره را دورش بپیچید و با چند ضربه آن را نصف کنید.

5حال با یک چاقو گوشت نارگیل را از پوست آن جدا کنید و آن را رنده کنید و سپس درجه فر را روی ۱۲۱ درجه سانتی گراد قرار دهید و در نارگیل رنده شده را کف دیس پهن کنید و در آخر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

6نارگیل خشک شده آماده است. فقط بگذارید سرد شود سپس آن را در یخچال نگه داری کنید.

روش ۲ از ۲ : روش دیگر درست کردن پودر نارگیل روش ۲ از ۲ : روش دیگر درست کردن پودر نارگیل

1نارگیل را پوست کنید. اگر در پوست کردن نارگیل مشکل دارید می توانید به مطلب چگونه نارگیل را پوست کنیم مراجعه کنید که به صورت کامل توضیح داده شده است.

2نارگیل پوست کنده شده را رنده کنید و اگر می خواهید کمی پورد نارگیل شما شیرین باشد ۱ الی ۲ قاشق چایخوری به آن شکر اضافه کنید.

3حالا نارگیل رنده شده را رو یک سینی بریزید و زیر نور آفتاب قرار دهید. باید نزدیک ۸ ساعت زیر نور آفتاب باشد. اگر حس کردید که باز بعد از هشت ساعت خیس می باشد بگذارید بیشتر زیر نور آفتاب بماند.

  • حال پورد نارگیل شما آماده استفاده می باشد.

onehow

از سال 93 وب سایت چگونگی را راه انداختیم و سعی می کنیم مقالات مفید و ارزشمندی را برای شما عزیزان در وان هو منتشر کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن