پودر نارگیل خشک شده یکی ار کاربردی ترین مواد برای استفاده در تزئینات کیک، شیرینی، خرما و شله زرد می باشد که خودتان می توانید براحتی در خانه آن را درست کنید. یکی از مزایای پودر نارگیل خشک شده نسبت به تازه این می باشد که می توانید برای یک مدت طولانی آن را نگه دارید بدون اینکه مزش عوض شود.
روش ۱ از ۲ : خشک کردن پورد نارگیل با فر
۱. فر را روشن کرده و روی درجه ۱۷۷ درجه سانتی گراد قرار دهید و بگذارید فر گرم شود.
۲. با دریل سه نقطه بالایی نارگیل را سوراخ کنید و آب آن را خارج کنید. می توانید آن در یخچال قرار دهید و نوش جان کنید بعد از خنک شدن.
۳. به صورت درسته نارگیل را در فر قرار دهید و بگذارید ۲۰ دقیقه در فر بماند.
۴. حالا با یک کهنه دستگیره نارگیل را از فر خارج کنید و کامل حوله یا دستگیره را دورش بپیچید و با چند ضربه آن را نصف کنید.
۵. حال با یک چاقو گوشت نارگیل را از پوست آن جدا کنید و آن را رنده کنید و سپس درجه فر را روی ۱۲۱ درجه سانتی گراد قرار دهید و در نارگیل رنده شده را کف دیس پهن کنید و در آخر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
۶. نارگیل خشک شده آماده است. فقط بگذارید سرد شود سپس آن را در یخچال نگه داری کنید.
روش ۲ از ۲ : روش دیگر درست کردن پودر نارگیل
۱. نارگیل را پوست کنید. اگر در پوست کردن نارگیل مشکل دارید می توانید به مطلب چگونه نارگیل را پوست کنیم مراجعه کنید که به صورت کامل توضیح داده شده است.
۲. نارگیل پوست کنده شده را رنده کنید و اگر می خواهید کمی پورد نارگیل شما شیرین باشد ۱ الی ۲ قاشق چایخوری به آن شکر اضافه کنید.
۳. حالا نارگیل رنده شده را رو یک سینی بریزید و زیر نور آفتاب قرار دهید. باید نزدیک ۸ ساعت زیر نور آفتاب باشد. اگر حس کردید که باز بعد از هشت ساعت خیس می باشد بگذارید بیشتر زیر نور آفتاب بماند.
- حال پورد نارگیل شما آماده استفاده می باشد.