طرز خشک کردن انجیر تازه در منزل و نحوه نگهداری آن


انجیر در آسیا رویش می کند. امروزه بیشتر از ۶۰۰ نوع متفاوت انجیر وجود دارد. انجیر سرشار از مواد معدنی مغذی شامل آهن، کلسیم و پتاسیم است. انجیر خشک و تازه مانند بسیاری از میوه ها دارای آب زیادی می باشد. به همین دلیل اگر میخواهید برای مدت طولانی آن را نگه دارید باید آن را خشک کنید که در این مقاله به صورت کامل توضیح می دهیم که چگونه انجیر تازه را خشک کنید.

روش ۱ از ۲ : خشک کردن انجیر زیر نور آفتاب

۱. انجیر را اول از همه بشورید تا میکروبی روی آن نباشد. سپس همانند تصویر زیر آن ها را دایره ای خورد کنید.

  • می توانید کمی انجیر را باز کرده و به صورت درسته آن را خشک کنید.

چگونه انجیر را خشک کنیم

۲. حالا انجیر ها را روی یک سینی یا یک سینی فر قرار دهید. انجیر ها را با فاصله از هم قرار دهید.

۳. برای جلوگیری از نشستن گرد و خاک روی انجیر روی آنها را با یک پارچه توری بپوشانید.

چگونه انجیر را خشک کنیم

۴. سپس انجیر ها را به مدت ۲ الی ۳ روز زیر نور آفتاب قرار دهید تا کامل خشک شود.

  • در روش دیگر برای خشک کردن انجیر، ابتدا میوه ها از یک نخ عبور دهید. پس از آن مجموعه تسبیح وار انجیر، در محلی که در معرض نور خورشید باشد آویزان کنید. گاهی اوقات قبل از شروع خشک کردن انجیر با این روش، مقداری آرد به آن می توانید بزنید.

روش ۲ از ۲ : خشک کردن انجیر با فر

۱. – ابتدا فر را برای خشک کردن انجیر آماده کنید. درجه فر را روی ۶۰ سانتی گراد قرار دهید و بگذارید که فر گرم شود.

آموزش خشک کردن انجیر

۲. – حال انجیر ها را شسته و خورد کنید و روی سینی فر قرار دهید.

۳. – حال انجیر ها را داخل فر قرار دهید. درب فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت انجیر از فر خارج شود چرا که انجیر نبایستی خیلی داغ و پخته شود بلکه باید خشک شود. هر چند وقت انجیر ها را بچرخانید و پشت و رو کنید. به مدت ۱۵ تا ۳۶ ساعت در فر گاز بماند تا حالت چروکیده پیدا کند و شیره داخلش خشک شود. اگر امکان ندارد که فر یا آون طولانی مدت روشن باشد می توانید برای ۸ ساعت آن را خاموش کنید.

دانستی ها :

۱- کاهش فشار خون

۲- کاهش وزن

۳- جلوگیری از سرطان سینه به دلیل دارابودن فیبر بالا

۴- بالا برنده تراکم استخوان

۵- جلوگیری از ضعف عضلات

۶- انجیر منبع خوبی از منیزیم نیز می باشد.

۷- ملین و ضد یبوست است.

۸- به بهبود سرفه و نفس کشیدن راحت کمک می کند.

۹- انجیر تازه مقدار کمی ویتامین C دارد و بهترین منبع(نسبت به دیگر میوه ها) ویتامین B6 می باشد.

۱۰- انجیر برای هضم بهتر غذا بسیار مفید است. برای کم خونی مفید است.

۱۱- انجیر برای افراد دارای کلسترول بالا و اسید اوریک بالا ، بسیار مفید است.

۱۲- تشنگی را از بین می برد.

۱۳- انجیر به عنوان دارویی برای تولید انرژی و قوی شدن به کار می رود.

۱۴- انجیر برای افرادی که رشد غیر طبیعی دارند، بسیار مفید می باشد.

۱۵- از سرطان روده جلوگیری می کند. انجیر جلوی رشد سلول های سرطانی را می گیرد.

۱۶- آنتی اکسیدان زیادی نسبت به سایر میوه ها دارد.

۱۷- امگا ۳ و امگا ۶ دارد. پس برای سیستم اعصاب، مغز و قلب بسیار مفید می باشد.

۱۸- سدیم کمی دارد.

مطالب مرتبط :

۱- چگونه نارگیل را خشک کنیم

۲- چگونه توت فرنگی را تازه نگهداریم