طرز تهیه جوجه گریل شده


هیچکس تاکنون پیدا نشده که کباب را دوست نداشته باشد و هرکس با خوردن آن لذت می برد.

یکی از بوهای خوب نیز زمانی است که داریم یک کباب درست می کنیم و یا به اصطلاح انگلیسی زبان ها گریل می کنیم.

شما هر گوشتی را می توانید کباب کنید که آمها عبارتند از گوشت بره، گوسفند، مرغ و یا حتی سبزیجات را کباب کنید.

ما در بخش اول فوت و فن های مربوط به آماده کردن سیخ کباب را به شما آموزش می دهیم و در بخش دوم گریل کردن را.

بخش ۱ از ۲: فوت و فن آماده کردن سیخ کباب

چگونه کباب گریل شده درست کنیم

۱. دستور غذا خود را که مربوط به کباب کردن است را آماده کنید. معمولا کباب شامل گوشت، سبزیجات و یا حتی میوه می شود و ما ایرانی ها بیشتر مواقع از گوشت گوسفند و مرغ برای درست کردن کباب استفاده می کنیم. برای سبزیجات نیز از کوچه، پپیاز، فلفل و قارچ استفاده می کنیم.

  • شما می توانید حتی سبزیجات و گوشت را با هم در یک سیخ قرار داده و در کنار هم آنها را گریل کنید.

چگونه کباب گریل شده درست کنیم

۲. اگر کباب شما شامل گوشت وی باشد، بهتر است قبل از گریل کردن آن را در ماده مخصوص بخوابانید. اگر شما به مدت چند ساعت گوشت خود را در سس مخصوص بخوابانید این کار باعث خوشمزه شدن کباب می شود. شما می توانید از ترکیباتی مانند: روغن، پیاز خام، زعفران و نمک برای طعم دار کردن کباب استفاده کنید.

  • همچنین می توانید از مواد دیگر ماند فلفل، سس سویا و آبلیمو و سیر استفاده کنید.

چگونه کباب گریل شده درست کنیم

۳. سیخ کباب شما اگر پوبی است آن را در یک کاسه آب قرار دهید. شما برای اینکه بخواید کباب گریل شده دست کنید می توانید از دو نوع سیخ استفاده کنید: سیخ چوبی یا فلزی. حال شما اگر قصد دارید از چوبی استفاده کنید باید به مدت ۳۰ دقیقه آن را در یک کاسه آب قرار دهید.این کار باعث می شود که هنگام کباب کردن آتیش نگیرد.

چگونه کباب گریل شده درست کنیم

۴. اگر می خواهید در کباب خود از سبزیجات استفاده کنید، بهتر است آنها را به قطعات کوچک تر خورد کنید.اگر از گوشت برای درست کردن کباب استفاده می کنید و آن را در سس مخصوص خیس نکرده اید، خوب است در میان سیخ خود از سبزیجات مانند فلفل و گوجه قرار دهید تا کباب شما مزه دار شود.

۵. وفتی میخواهید کباب کوبیده درست کنید، دستتان را با کمی آب سرد خیس کنید و حتی موقع شکل دادن کباب روی سیخ، باز دستتان را خیس کنید. اگر مایه کباب سرد باشد بهتر به سیخ می‌چسبد و موقع پخت کباب از سیخ جدا نمی‌شود. وقتی گوشت را روی سیخ می‌چسبانید ابتدا و انتهای مایه کباب را با فشار دست به سیخ بچسبانید و بعد با انگشت به مایه کباب فرم دهید.

بخش ۲ از ۲: گریل یا کباب کردن

چگونه کباب گریل شده درست کنیم

۱. آماده سازی منقل: بهتر است که وقتی دیگر منقل شما آتش ندارد و زغال های در آن سرخ است، کباب را روی آن قرار دهید. در کل برای کباب کردن نیم کیلو گوشت شما به ۲۰ عدد زغال قالبی نیاز دارید. همچنین می توانید از کباب پز های گازی نیز استفاه کنید که کار با آنها بسیار راحت تر با زغالی است.


۲. حالا کباب های خود را روی منقل قرار دهید. اگر منقل شما داغ باشد باید فورا صدای جلیز و بلیز را بشنوید و وقت کافی را به آن دهید تا کاملا پخته شود.

  • اگر کباب شما به منقل می چسبد بهتر است قبل از قرار دادن کباب، سطح دستگاه گریل کننده را به روغن زیتون آغشته کنید و شما باید این کار را با یک قلمو نقاشی انجام دهید.

۳. هر ۱ الی ۲ دقیقه سیخ کباب را برگردانید و مراقب همه سیخ ها باشید تا یه وقت کباب شما نسوزد. حالا پس از گریل شدن گوشت یا سبزیجات می توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید و از دست پخت خود لذت ببرید و جای ما هم خالی کنید.