سبک زندگیغذا و نوشیدنی

چگونه سرکه سیب درست کنیم

سرکه سیب دارای خواص بسیار زیادی می باشد که برای بدن بسیار عالی می باشد و از سیب شیرین درست می شود. سالیان سال مردم معتقد بودند سرکه سیب، بعنوان ماده ای بر علیه عفونت و حتی پوکی استخوان و نیز برای هضم بهتر مواد غذایی موثر است. سرکه سیب دارای خاصیت آنتی بیوتیکی و ضدعفونی کننده است. ضد باکتری و ضد قارچ است و باعث ارتقاء عمل سیستم ایمنی بدن در مقابله با عوامل بیماری زا می شود. در این چگونگی روش درست کردن سرکه سیب را می خواهیم آموزش دهیم. همراه ما باشید.

۱سیب را کاملاً بشویید. سیب را به چهار قسمت نموده و دم و هسته های آن را جدا کنید.

چگونه سرکه سیب درست کنیم

۲سیب ها در ظروف پلاستیکی یا لعابی بریزید و به ازاء هر یک کیلوگرم سیب ۵/۱ لیتر آب به آن اضافه می کنیم.

  • اگر سیبها چروکیده باشند و یک تا دو ماه از فصل برداشت آنها گذشته باشد به ازائ هر کیلوگرم سیب دو لیتر آب به آن اضافه می شود.

۳مخلوط سیب و آب را به مدت ۳ تا ۴ روز در جای تمیز می گذاریم و هر روز به هم می زنیم.

۴مخلوط را در یک دبه پلاستیکی می ریزیم بطوری که ۴/۱ بالای دبه خالی باشد تا جای کافی برای تخمیر داشته باشد.

۵دبه را در جای گرم نگهداری می کنیم تا زودتر تبدیل به سرکه شود و در مدت ۴ تا ۵ روز مرتب هر روز هم می زنیم تا زمانی که درب ظرف را بر می داریم مواد ته نشین شده و آب روی آن قرار بگیرد دربظرف را می بندیم به مدت ۲۵ تا ۳۰ روز می ماند تا تبدیل به سرکه شود پس از طی این مدت ۲۵ روز، مزه آن را می چشیم اگر مزه مناسبی داشت سرکه را صاف می کنیم تا مایع زلال سرکه بدست آید.

نکات آموزشی این بخش :

۱- اگر سیب شیرین نباشد، مایع حاصله ترش نخواهد شد. لذا باید حتماً از سیب شیرین استفاده شود.

۲- اگر سیب خیلی آبدار و شیرین باشد، هر یک کیلوگرم سیب حدود ۷۰۰ گرم سرکه می دهد. در حالت معمول هر یک کیلو گرم سیب حدود نیم کیلو گرم سرکه می دهد.

۳- در افرادی که داروهای دیورتیک ( ادرارآور ) مصرف می کنند، مصرف سرکه سیب، باعث جایگزین شدن و جبران پتاسیم از دست رفته می شود. برای این منظور دو قاشق مرباخوری سرکه سیب را با مقداری آب مصرف کنید.

برچسب ها

onehow

از سال 93 وب سایت چگونگی را راه انداختیم و سعی می کنیم مقالات مفید و ارزشمندی را برای شما عزیزان در وان هو منتشر کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن