سبک زندگیغذا و نوشیدنی

چگونه ساندویچ رولتی خانگی درست کنیم

به راحتی می توانید با سرو کردن ساندویچ های رولتی خانگی به عنوان بخشی از پیش غذا، در مهمانی بعدی، مهمانان تان را تحت تأثیر قرار دهید. یکی از راحترین غذاهایی که می توانید درست کنید ساندویچ رولتی است و برای درست کردن آنها نیاز به هیچ گونه تخصصی در پخت و پز ندارید. می توانید آنها را صبح روز مهمانی آماده کنید. ساندویچ های رولتی ظاهر رنگارنگ و جالبی دارند! به خصوص وقتی که چند نوع مختلف از آن را تهیه کرده و در یک بشقاب برای سرو کردن قرار دهید.

بخش ۱ از ۲: مواد لازم برای ساندویچ رولتی

۴ عدد نان لواش نرم یا نان تورتیلا

۱۲۰ گرم پنیر خامه ای

۳۵۰ گرم ژامبون با طعم دلخواه به صورت نازک برش داده شده

۲۰ برگ اسفناج

۲۰۰ گرم گوجه فرنگی خشک شده

ریحان خشک (به میزان لازم برای طعم دهی بیشتر )

بخش ۲ از ۲: روش درست کردن ساندویچ رولتی

1برای بهداشتی بودن کار دستتان را خوب بشویید و در صورت امکان از دستکش های یکبار مصرف استفاده کنید.

آموزش درست کردن ساندویچ رولتی

2مواد تشکیل دهنده و ظروف مورد استفاده را در محلی که می خواهید ساندویچ ها را درست کنید، جمع آوری کنید. تمام بسته بندی ها را باید برای جلوگیری از هر گونه تماس غیر ضروری با سطوح غیر بهداشتی، از قبل باز کنید.

آموزش درست کردن ساندویچ رولتی

3چهار عدد نان لواش نرم را روی سطح کار قرار دهید.

آموزش درست کردن سانویچ

4با استفاده از یک چاقوی کیک بری یا کاردک مخصوص، پنیر خامه ای را به طور یکنواخت روی هر کدام از نان ها -تا لبه آنها- بمالید. می توانید از سبزیجات معطر مانند ریحان خشک روی پنیر بریزید. این کار طعم و عطر خوبی به ساندویچ می دهد.

آموزش درست کردن سانویچ

5ژامبون های نازک برش داده شده را طوری روی پنیر خامه ای قرار دهید که از اطراف لبه های نان مقداری فاصله داشته باشد.

ساندویچ رولتی

6برگ های اسفناج را روی ژامبون ها بچینید؛ طوری که کاملاً آن را بپوشاند و از لبه های آن که ۱ سانت با لبه نان فاصله داشته باشد و بیرون بزند.

ساندویچ رولتی

7گوجه فرنگی های خشک را در مرکز هر نان و روی اسفناج ها قرار دهید. اگر گوجه فرنگی هایتان را در روغن گذاشته اید، قبل از استفاده، آنها را کاملاً با دستمال حوله ای خشک کنید.

ساندویچ درست کردن

8نان ها را محکم رول کنید. بعد از آن هر کدام از نان ها را به طور جداگانه، محکم با سلفون بسته بندی کنید و به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

9چگونه ساندویچ فرفره ای درست کنیمسلفون را از ساندویچ ها جدا کنید و هر نان را با چاقو به تکه های کوچک برش بزنید. انتهای نان ها به اندازه باقی قسمت ها پُر نخواهد بود؛ بنابراین می توانید این قسمت ها را دور بیندازید. ساندویچ رولتی را داخلی یک سینی بچینید و آن را برای حدود ۸ مهمان سرو کنید.

نکات آموزشی این بخش:

۱- می توانید برای درست کردن ساندویچ رولتی ، به جای ژامبون، از بوقلمون، رول های نازک سینه مرغ یا گوشت های مورد علاقه خودتان استفاده کنید.

۲- زمان آماده سازی برای ۴ عدد ساندویچ رولتی حدود ۲۰ دقیقه است.

۳- می توانید به مواد، پنیر ورقه ای یا رنده شده هم اضافه کنید.

برچسب ها

onehow

از سال 93 وب سایت چگونگی را راه انداختیم و سعی می کنیم مقالات مفید و ارزشمندی را برای شما عزیزان در وان هو منتشر کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن