نحوه دم کردن چای سبز خوش طعم‌


چای سبز یک نوشیدنی فوق العاده سالم همراه با آنتی اکسیدان فراوان می باشد. حتما تا امروز با تبلیغات وسیعی که درباره خواص درمانی چای سبز در کاهش وزن در جامعه، رسانه‌ها و اینترنت وجود دارد اما مصرف چای سبز به هر دلیلی که باشد باب میل بسیاری از افراد نبوده و طعم خاص آن، مصرف‌کنندگان را وادار به ترکیب‌کردن این نوشیدنی پرخاصیت با موادی دیگر و طعم‌دار کردن‌آن می‌کند. اما ما میخواهیم در این مقاله دو روش دم کردن چای سبز را به شما آموزش دهیم که اولی با لیمو و دومین روش همراه با زنجبیل می باشد.

بخش ۱ از ۲ : دم کردن چای سبز لیمو

۱. اول معین کنید که چند فنجان چای سبز می خواهید درست کنید. برای تهیه یک فنجان بزرگ یا یک لیوان چای سبز به حدود ۵ گرم چای سبز ( یک قاشق چایخوری ) نیاز دارید.

   

۲. پوست لیمو و چای سبز را درون صافی قوری بریزید. اگر میخواهید یک فنجان چای سبز تهیه کنید،  یک قاشق چایخوری پوست لیمو و یک قاشق چایخوری چای سبز بریزید.

۳. یک فنجان بزرگ یا یک لیوان آب جوش آماده کنید، دمای مناسب برای تهیه چای سبز ۸۰ درجه سانتی گراد است بنابراین آب در حال جوش را داخل لیوان بریزید. نیاز نیست که چای سبز مانند چای سیاه روی حرارت قرار دهید تا دم بکشد.

۴. حال صافی را که داخلش لیمو و چای سبز می باشد را روی یک فنجان خالی گذاشته و آب جوش را روی آن به آرامی بزارید. سپس در فنجان چی بزارید و صافی را هم بزارید بماند. باید پنج دقیقه صبر کنید.

۵. چای سبز دم کشیده و آماده میل کردن است.

بخش ۲ از ۲ : تهیه چای سبز با زنجبیل

۱. آموزش دم کردن چای سبز با زنجبیل همانند بخش یک می باشد. ریشه نجبیل ( مقدار لازم ) را با چای سبز ( یک قاشق چایخوری برای یک فنجان ) را در یک صافی یا قوری بریزید و سپس آب جوش را به آن اضافه کنید. ۵ دقیقه صبر کرده و در آخر چای سبز آماده می کردن می باشد.

نکات آموزشی این بخش :

۱- افزودن عسل طعم نوشیدنی را بهبود و خوش طعم تر می کند.

۲- به هر فنجان بزرگ چای سبز ۱ قاشق غذاخوری عسل و آب ۱ لیموترش تازه را اضافه نمایید ، اگر می خواهید چای سبز کاملا رژیمی شود می توانید عسل را حذف کنید و فقط لیموترش را اضافه کنید.

۳- یک تکه چوب دارچین ، کمی پودر گل سرخ و پودر لیمو نیز می تواند طعم دهنده های خوبی برای چای سبز باشد.

۴- توصیه میکنیم برای دم کردن چای سبز آب را در مایکروویو جوش نیارید.

۵- چای سبز و نعناع دم‌نوشی هضم‌کننده و محبوب در مراکش است.

۶- توصیه شده که در نوشیدن چای سبز نیز افراط نکنید.

۷- چای سبز برای درمان جوش صورت جوانان نیز موثر می باشد.

۸- به زنان باردار توصیه می شود که مصرف چای سبز را کاهش دهند زیرا EGCG موجود در آن ممکن است با رشد کودک تداخل داشته باشد. ولی مصرف سه یا چهار فنجان چای سبز در روزبرای زنان باردار بی خطر و در عین حال سودمند است.