بهترین تکنیک برای پوست کندن نارگیل مرحله به مرحله


نارگیل میوه ای بومی هند، سواحل شمال شرقی آسیا و دریای کارائیب است و دارای طرفداران بی شماری می باشد و در ایران نیز خیلی ها استفاده می کنند.

حال یک مشکلی وجود دارید این است که پوست کردن آن بسیار سخت می باشد. در صورت خرید یک نارگیل کامل باز نشده، شکستن آن برای بار اول، ترسناک به نظر خواهد رسید. حال در این چگونگی می خواهیم آموزش دهیم که چگونه می توانید نارگیل را باز کنید.

بخش ۱ از ۳: خارج کردن آب نارگیل

۱-نارگیل را روی یک سطح صاف و محکم قرار دهید. تخته آشپزخانه محکم، برای این منظور مناسب است.

آموزش خارج کردن آب نارگیل

۲-چشم نرم نارگیل را بیابید: این نقاط به قدری نرم هستند که با استفاده از یک سیخ کباب فلزی یا یک پیچ گوشتی، سوراخ شوند. در غیر این صورت، برای ایجاد سوراخ از میخ و چکش استفاده کنید. این کار را فقط بر یک سطح غیر لغزنده انجام دهید. تنها یکی از چشم ها نرم بوده و به راحتی سوراخ می شود. این چشم را باید سوراخ کرد. و در آخر آن را در یک کاسه بریزید.

آموزش خارج کردن آب نارگیل

بخش ۲ از ۳: باز کردن نارگیل

۱-شکستن نارگیل با کوبیدن آن به یک جای سفت: نارگیل را محکم در دست خود نگه داشته و نارگیل را از روی خط وسط بر یک لبه سخت و محکم بکوبید. گوشه یک آجر بزرگ یا سنگ یا لبه یک پله بتنی (پاسیو، کناره جدول خیابان، پلکان بتنی) به این منظور بهترین نتیجه را خواهند داشت.

چگونه یک نارگیل را پوست کنیم

۲-باز کردن نارگیل با استفاده از چکش: نارگیل را در یک کیسه پلاستیکی قرار داده و بر یک سطح بتنی آن را خرد کنید. از یک چکش یا ابزاری مشابه استفاده کنید.

چگونه یک نارگیل را پوست کنیم

۳-باز کردن نارگیل با استفاده از گرما: نارگیل را در فر با دمای ۹۳ درجه سانتی گراد (۲۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. به مدت ۱۵ دقیقه نارگیل را بپزید و یا اینکه برای مدتی آن را در فریزر قرار دهید. این کار باعث جدا شدن گوشت، از پوسته چوبی خواهد شد. سپس نارگیل را در یک دست و چکش را در دست دیگر نگه داشته، نارگیل را حول استوای فرضی چرخانده و ضربه بزنید.

باز کردن نارگیل

بخش ۳ از ۳: جدا کردن گوشت نارگیل

۱-نارگیل را در فر بپزید: پس از شکستن نارگیل آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تقریباً به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.در این صورت باید گوشت نسبتاً راحت از پوست جدا شود. بدیهی است که در صورت استفاده از روش پخت قبل از شکستن، نیازی به استفاده از این روش وجود ندارد چراکه گوشت به راحتی از پوست جدا می شود.

باز کردن نارگیل

۲-از یک چاقوی کند یا قاشق استفاده کنید: در صورت خرد شدن پوسته نارگیل به قطعات کوچک،این کار ساده تر خواهد بود. از یک چاقوی کند یا قاشق برای جدا کردن گوشت نارگیل استفاده کنید. گوشت نارگیل را به طور کامل از پوسته چوبی بریده و سپس گوشت را در قطعه های کوچک جدا می کنیم.

گاهی اوقات به ترتیب، زدن قاشق زیر گوشت نارگیل و بلند کردن آن ممکن است.

چگونه یک نارگیل را پوست کنیم

  •  مایع درون نارگیل شیر نارگیل نیست بلکه آب شیرین است. آب موجود در میوه، قسمتی از فرآیند طبیعی رشد نارگیل بوده و رنگ و مزه آن بستگی به میزان رسیده بودن میوه دارد. شیر نارگیل یک محصول فرآوری شده تهیه شده از طریق افزدون روغن حاصل از گوشت سفید نارگیل با استفاده از آب در حال جوش است.
  •  در صورت اثر نکردن هیچ کدام از روش ها، می توانید نارگیل را در حوله ای پیچیده و با یک چکش به آن ضربه بزنید.
  •  مته الماسه ۶ یا ۷ میلی متر برای سوراخ کردن چشم نارگیل مناسب بوده و سریع تر و احتمالاً ایمن تر از استفاده از میخ و چکش است.
  •  نارگیل دارای آب را در فر نگذارید. در صورت قرار دادن طولانی مدت و تبدیل آب به بخار و ایجاد فشار زیاد در داخل نارگیل، احتمال ترکیدن وجود دارد.
  •  همیشه هنگام باز کردن نارگیل مراقب دستان خود باشید.
  • هنگام ضربه زدن به نارگیل, مراقب چشمان خود باشید، تکه ها ممکن است در هوا حرکت کنند.
  •  همواره درون نارگیل را کنترل کنید. در صورت داشتن بوی ترشیدگی و داشتن کپک،میوه خراب شده است. گوشت میوه را نخورده و آب آن را ننوشید