زنجبیل یکی از گیاهان دارای خاصیت بالا می باشد که به عنوان ادویه یا درمان ( درد معده ) استفاده می شود. سال ها در طب سنتی از زنجبیل به عنوان دارو و برای درمان بسیاری از مشکلات استفاده شده است. در مقاله قبلی آموزش دادیم که چگونه با زنجبیل چایی دم کنن، حال می خواهیم در سه روش توضیح دهیم که چگونه می توانید زنجبیل تازه را برای مدت طولانی نگه دارید.
روش ۱ از ۳ : نگهداری زنجبیل در یخچال
۱. برای اینکه زنجبیل تازه را در یخچال قرار دهید باید آن را در یک کیسه زیپ دار قرار دهید. بدین منظور یک کیسه زیپ دار تهیه کرده و زنجبیل را داخل آن قرار دهید و سپس هوای داخل کیسه را تا حد امکان خالی کنید و در آخر در یخچال قرار دهید.
۲. اگر برای شما تهیه کیسه زیپ دار مشکل هست می توانید از دستمال و یک کیسه کاغذی اشتفاده کنید. بدین منظور یک دستمال کاغذی بزرگ برداشته و دور زنجبیل بکشید و آن را داخل کیسه کاغذی قرار داده و داخل یخچال بگذارید.
روش ۲ از ۳ : نگهداری زنجبیل در فریزر
۱. برای فریز کردن زنجبیل و استفاده از اون در فصولی که در دسترس نیست، زنجبیل تازه رو داخل کیسه ی نایلکس بگذارید و بعد از خالی کردن هوای کیسه اون رو گره بزنید و در فریزر نگهداری کنین. به این ترتیب زنجبیل چند ماه تازه میمونه و میتونین هر بار هنگام مصرف یک تکه از اون رو ببرین ،پوست بگیرین و رنده کنین.
۲. یکی دیگر از راههای فریز کردن زنجبیل : زنجبیل را پوست کنده و آن را رنده کنید و سپس اندازه هر بار مصرف خود مانند تصویر در یک ظرفف آلومینیومی قرار دهید و در آن را گذاشته و در فریزر قرار بدید.
- همچنین می توانید به صورت دایری شکل برش داده زنجبیل را و در ظرف آلومینیومی قرار دهید.
روش ۳ از ۳ : روشهای دیگر نگهداری زنجبیل
۱. یکی دیگر از روش ها این است که زنجبیل را دورش نایلون بپیچید و آن را داخل یک شیشه خالی قرار دهید و سپس آن را داخل یخچال قرار دهید.