آموزش دم كردن زعفران با آب جوش و یخ


آیا تا کنون این سو ال در ذهن شما شکل گرفته که چرا زعفران دیگران خوش رنگ تر از زعفران شما است؟ آیا با طریقه دم کردن زعفران اصل به صورت اصولی آشنایی دارید؟ اگر دوست دارید روش های شگفت انگیز دم کردن زعفران درجه یک را بدانید تا انتهای مقاله ما را همراهی کنید.همان طور که می دانید زعفران گران ترین ادویه دنیا می باشد، در آشپزی از زعفران برای خوش رنگ و بو کردن غذا استفاده می شود.

برای آنکه بتوانید یک زعفران بسیار خوش رنگ و خوش عطر داشته باشید در درجه اول باید از کیفیت و اصل بودن محصول اطمینان حاصل کنید، سپس با روش های دم کردن آن آشنا باشید. اما چگونه زعفران دم کنیم؟ سؤالیست که شما را برای خواندن این محتوا ترغیب کرده است.اگر می خواهید بهترین زعفران دم کرده را درست کنید با ما همراه باشید، در این محتوا قدم به قدم به شما طریقه دم کردن زعفران با روش های مختلف را آموزش خواهیم داد.

Brewing saffron

روش اول دم کردن زعفران

با دم کردن زعفران این ادویه گران قیمت شما می توانید طعمی به یاد ماندنی به غذاهایتان بدهید.

دم کردن زعفران با آب جوش

مواد لازم :

  • زعفران
  • آب جوش

وسایل مخصوص:

  • هاون
  • دسته هاون

روش دم کردن زعفران

  • کلاله گل های زعفران را در هاون بگذارید.
  • زعفران را تا زمانی که کاملا خرد شود، بکوبید.
  • روی زعفران کوبیده و کاملا پودر شده آب جوش بریزید.
  • آن را با یک درب پوشانده و اجازه دهید ۳۰ دقیقه بماند و آن را مخلوط کنید ( برخی از افراد بعد از قرار دادن درپوش ظرف محتوی زعفران را روی حرارت غیرمستقیم مثل بالای سماور به طوریکه روی درب قوری قرار بگیرد می گذارند تا حرارت جزئی موجب شود زعفران بهتر دم بکشد.)

روش دوم دم کردن زعفران با یخ

چگونه زعفران را با یخ دم کنیم ؟ این روش دم کردن زعفران اصل به نسبت روش قبل به مدت زمان بیشتری نیاز دارد، اگر زمان کافی برای دم کردن زعفران دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از این روش می باشد. برای دم کردن زعفران با یخ کافیست تا مراحل زیر را انجام دهید.

مرحله اول: مقدار مورد نیاز از زعفران را در یک هاون بریزید و خوب بکوبید تا کاملاً پودر شود (توجه داشته باشید استفاده از قند و شکر برای سابیدن مدت زمان دم کشیدن زعفران را طولانی تر می کند).
مرحله دوم: چند قالب یخ خرد شده را بر روی زعفران بریزید و اجازه دهید تا در دمای اتاق یخ ها ذوب شوند و زعفران رنگ خود را آزاد کند.

روش سوم برای کسانی که عاشق برنج با عطر زعفران هستند

دم کردن زعفران برای برنج و در کنار آن روشی است که با آن می توانید کدبانو بودن خود را به رخ دیگران بکشید. اگر برای برنج می خواهید کمی زعفران دم کنید، بدون کوچکترین دردسری می توانید مقداری زعفران را درون یک ظرف کوچک با آب جوش مخلوط کنید و آن را روی برنج و یا کنار قابلمه برنج قرار دهید تا زعفران دوباره همراه با برنج ها دم بکشد. این کار باعث می شود تا رایحه و بوی زعفران در برنج بیش از سایر روش های قبل پخش شود.

نکاتی که باید در هنگام دم کردن زعفران به آن توجه کنید:

  • اگر وقت کافی برای دم کردن زعفران ندارید از سابیدن آن خودداری کنید، چرا که قند و شکر دم کشیدن زعفران را طولانی تر خواهند کرد.
  • اگر می خواهید زعفران شما سریع تر رنگ دهد، می توانید مقداری آب جوش را بر روی زعفران سابیده شده (بدون قند و شکر) ریخته و همزمان مقداری یخ به آن اضافه کنید. این کار باعث می شود تا به زعفران شما شوک وارد شود و رنگ خود را زودتر آزاد کند.
  • حتماً به تناسب بین آب و مقدار زعفران دقت کنید، بیشتر بودن آب از مقدار مورد نیاز زعفران شما را آبکی می کند.
  • زعفران را به مقدار مورد نیاز خود دم کنید اگر بیش از حد مورد نیاز خود زعفران دم کردید، آن را در یک ظرف شیشه ای در بسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید. بهتر است برای مدت زمان طولانی زعفران دم کرده را در یخچال نگهداری نکنید چرا که عطر خود را از دست می دهد.