منتشرشده در دسر

چگونه بستنی خانگی درست کنیم

نویسنده: تاریخ انتشار:23 فروردين 1394
چگونه بستنی خانگی درست کنیم

چقدر خوب است اگر بار دیگر دلتان بستنی خواست، دیگر خودتان آن را درست کنید و نخرید. درست کردن بستنی کاری آسان است و حتی درست کردن آن با همراهی بچه ها، آسان و لذت بخش است. دز این چگونگی براحتی یاد خواهید گرفت که بستنی درست کنید.

بخش 1 از 4: درست کردن کرم بستنی

1کرم بستنی: برای درست کردن بستنی با طعم دلخواه، کارتان را یک بستنی وانیلی شروع کنید.کرم پایه برای بستنی، کمی یخی تر و روشن تر از کرم کاستارد پایه بستنی است. این دستور برای یک لیتر بستنی است، پس اگر می خواهید بیشتر از یک لیتر بستنی داشته باشید، مواد را دو برابر کنید. مواد زیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

  • 2 فنجان سر پر بستنی
  • 1 فنجان سر پر شیر
  • دو سوم فنچان شکر
  • قاشق چایخوری وانیل
  • برای بستنی شکلاتی یک دوم  فنجان کاکائو اضافه کنید. ( اختیاری )

2تا زمانی که شکر حل شود، مخلوط را حرارت دهید. ظرف ر ا روی حرارت متوسط قرار داده و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

3مخلوط را در یخچال فریزر قرار دهید. کرم پایه را در پیاله ریخته و روی آن را بپوشانید. به مدت یک یا دو ساعت آن را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

4بستنی را در بستنی ساز منجمد کنید. مواد پایه خنک شده ر ا در بستنی ساز بریزید و طبق دستورالعمل کارخانه، آن را منجمد کنید. بسته به نوع بستنی ساز، فرآیند منجمد شدن ممکن است یک یا دو ساعت طول بکشد.

5طعم دهنده ها را اضافه کنید. وقتی بستنی نیمه منجمد است، طعم دهنده مورد علاقه خود را اضافه کنید. بستنی وانیلی با هر نوع میوه، آب نبات یا آجیل، طعم فوق العاده ای دارد. تقریبا یک فنجان از هرکدام از مواد زیر را می توانید اضافه کنید:

  • پودر نارگیل
  • گبلاس خرد شده
  • شکلات خرد شده
  • گردو

6فرآیند منجمد کردن بستنی را به پایان برسانید. دستگاه بستنی ساز را برای مرحله پایانی یخ‌‌ زدن بستنی تنظیم کنید، سپس بستنی را حدود 3 ساعت در فریزر قرار دهید تا ببندد. وقتی بستنی کرمی و نرم شد، میل کنید و لذت ببرید.

بخش 2 از 4: درست کردن کاستارد بستنی

1مواد پایه را مخلوط کنید. پایه کاستارد، با زرده تخم مرغ درست می شود.کاستارد کرمی تر و مزه بهتری نسبت به کرم پایه دارد ( اگر چه در هر دو از کرم های سنگین استفاده می شود ). بستنی هایی که پایه آنها کاستارد است، طعم آنها بیشتر شبیه بستنی های gelato  می شوند و با اضافه کردن هر گونه طعم دهنده ای، طعم عالی به وجود می آوردند. برای درست کردن پایه، مواد زیر را داخل پیاله ای ریخته و هم بزنید.

  • 4 عدد زرده تخم مرغ
  • یک دوم فنجان شکر
  • یک، دوم فنجان پودر کاکائو برای بستنی شکلاتی ( اختیاری )

2یک فنجان شیر را با حرارت ملایم به جوش آورید. نگذارید شیر بجوشد، فقط آنرا روی حرارت بگذارید تا سطح آن شروع به حباب زدن کند.

3شیر گرم شده را با تخم مرغ مخلوط کنید. همزمان که شیر را آرام اضافه می کنید، مخلوط را با یک همزن برقی هم بزنید. اضافه کردن سریع شیر ممکن است تخم مرغ را نیمرو کند.

4مخلوط را به ظرف برگردانید و گرم کنید. مخلوط را روی حرارات پایین هم بزنید تا زمانیکه غلیظ شود. برای غلیظ شدن مخلوط، تقریبا 10-8 دقیقه زمان و 180-160 درجه فارنهایت دما لازم است. این مخلوط غلیظ همان کاستارد است.

  • مطمئن شوید که مواد نجوشد. اگر این اتفاق افتاد، آن را دوباره در مخلوط کن ریخته تا صاف و یکدست شود.

5بگذارید کرم کاستارد خنک شود. کاستارد را در پیاله ریخته و روی آن را بپوشانید، سپس آن را در یخچال گذاشته تا کاملا خنک شود.

6یک فنجان سرپر بستنی و طعم دهنده را اضافه کنید. بستنی را اضافه کرده و خوب هم بزنید.کاستارد پایه بستنی شما حاضر شد. قبل از اینکه آن را در فریزر بگذارید، یک فنجان از یکی از طعم دهنده های زیر را اضافه کنید.

  • پودر نارگیل
  • گیلاس خرد شده
  • شکلات خرد شده
  • گردو
  • 2 قاشق چای خوری وانیل

7بستنی را در بستنی ساز بریزید. مخلوط خنک بستنی را در بستنی ساز ریخته و طبق دستور نوشته شده روی دستگاه، آن را منجمد کنید.

بخش 3 از 4: آموزش درست کردن بستنی بدون بستنی ساز

1کاستارد را با طعم دهنده مورد علاقه خود درست کنید. اگر بستنی ساز ندارید، می توانید بستنی را در فریزر منجمد کنید. اگر درست کردن بستنی را با کرم کاستارد پایه شروع کنید، باعث می شود در پایان بستنی منجمد کرمی و صاف و یکدست داشته باشید اما اگر به جای کاستارد از کرم استفاده کنید، باعث می شود بستنی یخی شود.

چگونه بستنی خانگی درست کنیم

2بستنی را در فریزر بگذارید. بستنی را در ظرف گود ریخته و در فریزر بگذارید. هر 45 دقیقه بستنی را از فریزر بیرون آورده و هم بزنید. این کار به کرمی و صاف و یکدست شدن بستنی کمک می کند. تا وقتی بستنی کامل منجمد شود، این کار را ادامه دهید. این کار حدود 5-4 ساعت طول می کشد.

  • اگر بستنی را نرم تر دوست دارید، هر وقت که بافت بستنی مورد علاقه شما بود، می توانید بستنی را از فریزر خارج کرده و بخورید.
  • برای داشتن سبک سنتی تر بستنی، بعد از آخرین هم زدن، بستنی را یک شب در فریزر قرار دهید. روز بعد، بافت بستنی شما مانند بستنی هایی می شود که از مغازه ها می خرید.

بخش 4 از 4: استفاده از کیسه فریزر

1یک چهارم کیسه فریزر را با کاستارد پر کنید. مطمئن شوید که کیسه محکم و مهر و موم شده است.

چگونه بستنی خانگی درست کنیم

2یک کیسه بزرگتر را با یخ و نمک پر کنید. تقریبا دو چهارم آن یخ باشد و در صورت امکان، از یخ خرد شده استفاده نمایید و در یک گالن که به اندازه کیسه فریزر جا دارد و با سنگ نمک پر شده، قرار دهید (سنگ نمک به نمک درشت هم معروف است). بهترین حالت این است که گالن با نیمی از نمک و نیمی از یخ پر شده باشد.

آموزش درست کردن بستنی

3کیسه کوچک را درون گالن قرار دهید. مطمئن شوید که کیسه فریزر کاملا محکم بسته شده است. مواد نباید با هم مخلوط شوند. اگر از محکم بودن کیسه اطمینان ندارید، بالای هر دو کیسه و گالن را محکم کنید تا هنگام تکان دادن باز نشوند.

آموزش درست کردن بستنی

4تکان دهید. حدود 20-15 دقیقه کیسه ها را تکان دهید و به آرامی ماساژ دهید. در این مدت زمان، محتویات کیسه کوچک باید شروع به درست کردن بستنی جامد کند. دقت کنید که مواد دو پاکت با هم مخلوط نشوند. نباید فشار زیادی به پاکت ها وارد کرد چون ممکن است پاکت پاره شده و مواد با یکدیگر مخلوط شوند.

  • اگر دست هایتان سرد شد، از یک حوله یا یک پیراهن قدیمی برای نگه داشتن کیسه ها استفاده کنید.کیسه ها ممکن است خیلی سرد شود و یا ممکن است لغزنده و با تراکم غلیظ باشد.
  • اگر حوله یا لباس حوله ای در دسترس نبود، می توانید از دستکش برای نگه داشتن و ماساژ دادن کیسه ها استفاده کنید

5بستنی را از کیسه خارج و میل کنید.

چگونه بستنی خانگی درست کنیم

نکات آموزشی این بخش:

1- اگر بستنی های کم کالری که خیلی غنی نیستند را ترجیح می دهید، از شیرین کننده های مصنوعی به جای شکر استفاده کنید. همچنین می توانید با انواع دیگر شیر، درست کردن بستنی را آزمایش کنید.

2- اگر می توانید، از بلورهای بزرگتری از نمک استفاده کنید (مانند سنگ نمک). بلورهای بزرگتر نمک مدت زمان بیشتری طول می کشد تا در آب موجود در یخ حل شوند که این امر خنک سازی یکنواخت بستنی را منجر می شود.

3- اطمینان حاصل کنید که یخ و نمک با هم نیستند چراکه این می تواند موجب سوختگی دست شما شود. اطمینان حاصل کنید که شما دارای دستکش یا لباس محافظ در هنگامی که مواد را داخل همزن می ریزید و هم می زنید، هستید.

4- ترکیبات مورد علاقه، تقریبا بی حد و اندازه می باشند. شربت شکلات یک گزینه اساسی می باشد. از اضافه کردن میوه یا آجیل مورد علاقه خود به بستنی نترسید. عصاره ها و اسانس های مختلفی که در بخش پخت و پز فروشگاه مواد غذایی موجود است، می تواند منجر به تغییرات خارق العاده و بی نظیری شود. سعی کنید اسانس نعناع را با شکلات ترکیب کنید و یا کمی چیپس شکلات به بستنی اضافه کنید.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

دیدگاه‌ها  

 
روزیتا
#1 روزیتا 1394-04-31 15:27
خوب بود :lol: :D :roll:
نقل قول کردن
 

نوشتن دیدگاه