10 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند!


ترفند آشپزی

یک ترفند عالی برای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

قبل از اینکه پیاز رو خرد کنید، کمی آبلیمو روی چاقو یا تخته برش اسپری کنید، واکنش بین پیاز و لیمو باعث میشه دیگه چشم های شما نسوزه.

بهترین و سریعترین روش از بین بردن شوری غذا

اگر غذایی پختید که شور شده و بیش از حد بهش نمک زدید کافیه اجاق رو خاموش کنید و یک قطعه بادمجان یا سیب زمینی داخل ظرف بندازید.

بادمجان یا سیب زمینی در عرض ۱۰دقیقه نمک اضافی غذا رو جذب میکنه

روش نگهداری درست از ترشی در منزل

اگه تو خونه ترشی داشتید، برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی، از ملاقه استیل یا قاشق استیل استفاده نکنید، چون باعث میشه ترشی زود خراب بشه.

نکته طلایی پخت قیمه نذری

اگه قیمه پختید و خواستید مزه قیمه نذری بگیره، قبل برداشتن از روی گاز یه مقدار کم دارچین و چند قطره گلاب اضافه کنید بعدش هم بزنید نوش جان کنید

نکته کلیدی برای درست کردن جوجه کباب نرم

برای اینکه جوجه کباب خونگی نرم و تازه داشته باشید همون اول بهش آبلیمو و نمک نمک نزنید.

قبل از ابلیمو و نمک بهش کمی روغن مایع اضافه کنید تا جوجه ها با روغن کاور بشن بعد از اون نمک و ابلیمو بزنید، اینطوری جوجه ها بعد پخت خشک نمیشن.

ایده برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه

برای اینکه برنج به ته دیگ نونی، قابلمتون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کنید

روش پوست کندن بادمجان کبابی

برای اینکه پوست بادمجان های کبابی تون زود و بدون دردسر کنده بشه، بعد از کباب شدن اون هارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اون وقت به راحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببینه.

راز کش آمدن پنیر پیتزا

برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد، قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید.

رفع بوی سوختگی از برنج

اگر برنج شما بوی سوختگی گرفت، روی برنج یک تکه نان بزارید بوی سوختگیش گرفته میشه.

 نکته ساده اما کلیدی برای پخت کیک

برای بهتر پف کردن کیک، مواد لازم و حداقل نیم ساعت قبل از استفاده توی دمای محیط قرار بدید.