آموزش درست کردن همبرگر حرفه ای در منزل


اگر عاشق غذاهای فست فودی هستید اما به رستوران ها و فست فودهای بیرون اعتماد ندارید می توانید خودتان آنها را در خانه تهیه کنید. همبرگر خانگی طعم و مزه بسیار خوبی دارد و حتما بچه ها و اعضای خانواده شیفته آن می شوند به خصوص که یک غذای کامل، سریع و سالم محسوب می شود اگر خودتان در خانه آن را تهیه کنید و از مواد و ترکیباتش آگاهی کامل داشته باشید. بدین شکل می توانید با خیال راحت غذای مورد علاقه فرزند دلبندتان را خودتان در خانه تهیه کنید و در کنار هم لذت ببرید.
طرز تهیه همبرگر خانگی

آموزش درست کردن همبرگر خانگی

مواد لازم برای همبرگر خانگی

این میزان برای پنج تا شش نفر کفایت می کند.
  • گوشت چرخکرده گوساله نیم کیلوگرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • پودر سوخاری یک قاشق غذاخوری
  • پیاز کوچک دو عدد
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
  • مواد لازم برای تهیه ساندویچ

طرز تهیه همبرگر خانگی

ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را با دست بگیرید و دور بریزید.
گوشت را به پیاز اضافه کنید. (گوشت گوسفند چربی بیشتری دارد و بیشتر جمع می شود.)
تخم مرغ را اضافه کنید.
پودر سوخاری و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
مواد را مخلوط کنید و خوب با دست ورز بدهید.
روی یک سینی بزرگ یا چند بشقاب، کیسه فریزر یا سلفون بکشید. از مواد گوشتی بردارید و روی دستتان آن را گرد کنید و روی بشقاب پهن کنید. سعی کنید دایره هایی که درست می کنید کمی بزرگتر از نان همبرگرتان باشد زیرا موقع سرخ شدن کمی جمع می شوند. اگر دایره هایتان خیلی کوچک باشند وقت سرخ شدن زیاد از حد کوچک خواهند شد. قطر دایره ها هم به سلیقه شخصی تان بستگی دارد. اگر دوست دارید کاملا مغز پخت باشند سعی کنید قطر خیلی کمی به همبرگرها بدهید و دایره ها را بیشتر پهن کنید اما اگر با آبدار بودن همبرگر مشکلی ندارید می توانید قطر بیشتری به آنها بدهید.
همبرگرها را به مدت یک تا دو ساعت حتما در یخچال قرار دهید و به هیچ عنوان آنها را فورا سرخ نکنید.
بعد از دو ساعت می توانید آنها را در روغن سرخ کنید فقط به یاد داشته باشید که وسط آنها را کمی با دست گود کنید تا اطراف آن از مرکز آن کمی ضخیم تر باشد.
بعد از سرخ شدن آنها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی اش جذب شود.
حالا زمان تهیه ساندویچ است.
می توانید طرف داخلی نان ها را گریل کنید.
روی نان سس دلخواه تان را بریزید و همبرگر و پنیر  سبزیجات را به سلیقه خودتان بچینید و نوش جان کنید.

طرز تهیه همبرگر حرفه ای

مواد لازم برای یک همبرگر حرفه‌ای

  • گوشت گوساله چرخ شده کم‌چرب: ۳۰۰ گرم
  • نان همبرگر: ۲ عدد
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • پنیر گودا یا پنیر چدار: ۴ ورق
  • پیاز: ۱ عدد کوچک
  • خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو
  • پودر سوخاری: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر پیاز: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر سیر: ۱ قشق چای‌خوری
  • سس کچاپ و سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

مرحله اول

برای شروع گوشت را در یک کاسه قرار دهید و آرد سوخاری، پودر پیاز، پودر سیر، سس خردل، سس کچاپ، نمک، فلفل و زرده‌ی تخم مرغ را به آن اضافه کنید. مواد را با استفاده از قاشق با هم مخلوط کنید. دقت کنید که گوشت همبرگر نیازی به ورز دادن ندارد و مواد فقط باید با یکدیگر مخلوط شوند.

مرحله دوم

این میزان گوشت برای ۲ نفر کافی است. پس از مخلوط شدن با ادویه‌جات آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و مانند عکس شکل دهید. برای این کار می‌توانید از گردی پشت بشقاب استفاده کنید تا گوشت‌ها هم‌اندازه و یک‌شکل شوند. زیر همبرگرها یک برگ کاغذ روغنی قرار دهید و با انگشت وسط آن‌ها را کمی گود کنید تا هنگام پخت فرم خود را از دست ندهند. سپس همبرگرها را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت استراحت کند.

مرحله سوم

در این فاصله پیاز را به صورت خلال خرد کنید و درون یک تابه‌ی دردار با استفاده از یک قاشق روغن تفت دهید. حرارت شعله‌ی گاز را تا جای ممکن کم کنید و در تابه را بسته نگه دارید. اما فراموش نکنید باید مدام پیازها را هم بزنید تا خوب کاراملی شوند.

مرحله چهارم

پس از آماده شدن پیاز کاراملی، آن‌ها را از روغن خارج کنید. دقت کنید که پیازها زیاد سرخ نشوند و بافتشان نرم باقی بماند. همبرگر با پیاز داغ اصلا خوشمزه نمی‌شود.

مرحله پنجم

بعد از این که برگرها خوب استراحت کردند، آن‌ها را از یخچال خارج کنید و در تابه‌ی گریل یا یک تابه‌ی نچسب که از قبل داغ کردید، با کمی روغن سرخ کنید. دقت کنید که حرارت شعله باید روی متوسط باشد و برگرها زیاد سرخ نشوند. هر طرف برگرها باید ۴ دقیقه سرخ شود تا داخل گوشت پخته و آبدار باشد. حرارت کم باعث خشک شدن گوشت و حرارت زیاد مانع مغزپخت شدن آن می‌شود.

مرحله ششم

وقتی یک طرف برگرها آماده شد، آن‌ها را برگردانید و روی آن‌ها ۱ یا ۲ عدد پنیر ورقه‌ای چدار یا گودا قرار دهید. برای تهیه کردن همبرگر کلاسیک همیشه از پنیر گودا یا چدار استفاده می‌شود، اما شما می‌توانید از پنیر بلوچیز، پنیر بوترکنیزه، یا پنیر فرانسوی بری هم استفاده کنید.

مرحله هفتم

نان‌های همبرگری را به ۲ نیم برش دهید و قسمت داخلی آن‌ها را کمی کره بمالید. سپس تابه را بدون روغن داغ کنید و نان‌ها را در آن بچینید تا سطح داخلی آن‌ها گریل شود. اگر برگر را داخل نان سرد قرار دهید، باعث سرد شدن گوشت می‌شود. با توجه به این که کاهو، گوجه فرنگی و خیار شور هم سرد هستند، بهتر است حتما نان برگر را گریل و همبرگر را داغ سرو کنید.